Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010

Δισκογραφία - Ρίτα Σακελλαρίου - Diskografia - Rita Sakellariou

Δισκογραφία - Ρίτα Σακελλαρίου




Δισκογραφία - Ρίτα Σακελλαρίου

1970 - Κάθε ηλιοβασίλεμα
1971 - Το ξεκίνημα
1973 - Ιστορία μου
1974 - Σε τραγούδια του Γιώργου Μανίσαλη
1976 – Μποέμικα και άλλα
1976 – Πορτραίτα (συλλογή)
1977 – Είναι αλήθεια
1977 – Γιώργος Κατσαρός - Τα παιδιά της πιάτσας (συμμετοχή)
1979 – Ρίτα Σακελλαρίου
1980 - Ρίτα Σακελλαρίου 2
1981 - Παληά ρεμπέτικα και άλλα
1981 - Διάφοροι – Τα λαϊκά της νύχτας (συμμετοχή)
1981 – Τα σουξέ (συλλογή)
1982 – Έχω κι’ εγώ τα δικά μου
1983 – Ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά 2
1983 – Στης νύχτας τα μονοπάτια
1984 – Γόρδιος δεσμός
1984 - Διάφοροι – Τα λαϊκά της νύχτας Νο2 (συμμετοχή)
1985 – 15 Χρόνια Σακελλαρίου (συλλογή)
1985 – Διάφοροι – Τα λαϊκά της νύχτας (συμμετοχή)
1986 - Αρέσω
1987 – 14 Από τα ωραιότερα τραγούδια μου (συλλογή)
1987 – Οι 40άρες = 2 20άρες
1988 - Περιπέτεια
1989 – Αυτός ο έρωτας αυτό τ’ αγόρι
1990 – 20 Μεγάλες επιτυχίες (συλλογή)
1990 – 20 Μεγάλες επιτυχίες Νο2 (συλλογή)
1990 – Κώστας Καπνίσης – Τραγούδια από τον Ελληνικό κινηματογράφο
1990 – Τραγουδώντας τις εποχές 13
1991 – Εγώ η Ρίτα
1991 – Διάφοροι – Κινηματογράφος & Τραγούδι
1992 – Η Ελλάδα όλη θέλει
1993 – Εγώ δεν πάω μέγαρο
1994 – Η Ιστορία μου 1970-1994 (συλλογή)
1994 – Παλιά ρεμπέτικα και άλλα (συλλογή) επανέκδοση
1995/05 – Και ξανά ερωτευμένη
1995 – Τα πρώτα μου τραγούδια 1968-1972 (συλλογή)
1996 – 16 Ζεϊμπέκικα (συλλογή)
1996 - Παλιά ρεμπέτικα και άλλα 2
1996/10 – Τα γλέντια της Ρίτας
1997/06 – Να κρατάμε επαφή
2000/05 – Τα τραγούδια της Ρίτας Νο1 (συλλογή)
2000/05 – Τα τραγούδια της Ρίτας Νο2 (συλλογή)
2003/10 – 36 Μεγάλες επιτυχίες (συλλογή)
2005/04 - Οι 40άρες = 2 20άρες (επανέκδοση)
2005 - Universal Masters Collections (συλλογή)
2006 - Σαράντα χρόνια Ιστορία (συλλογή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα