Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΠΕΣΣΥ ΑΡΓΥΡΑΚΗ

ΜΠΕΣΣΥ ΑΡΓΥΡΑΚΗ – ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ» την Παρασκευή 7 & το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011 στις 9.00μμ στην art gallery café, ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 1 & ΓΑΛΗΝΟΥ, ΒΟΥΛΑ, 16673 210 8958866. Εισιτήριο €10 Μαζί της πιάνο - φωνή ο Δημήτρης Κίκλης, στο τραγούδι και η Εβελίνα Νικόλιζα

 Η πιο πολυβραβευμένη τραγουδίστρια σε ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ σε τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο. Τραγούδια που αγαπήθηκαν, ξεχώρισαν, βραβεύτηκαν και όχι μόνο!! Με 27 πρώτα βραβεία και 25 προσωπικούς δίσκους, είναι έτοιμη να σας συμπαρασύρει σ’ένα ατέλειωτο μουσικό ταξίδι. Ο Δημήτρης Κίκλης τραγουδοποιός, ηθοποιός, πιανίστας, vocal instructor. Στο χώρο του τραγουδιού από το 2003 και στο θέατρο από το 2008.

Παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια μουσικές παραστάσεις, τις οποίες επιμελείται ο ίδιος, σε διάφορα θέατρα και μουσικές σκηνές της Αθήνας. Η Εβελίνα Νικόλιζα ξεκίνησε από τη παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου κάνωντας φωνητικά σε μεγάλους έλληνες ερμηνευτές. Δανείζει τη φωνή της σε μεταγλωτισμένα παραμύθια του Walt Disney. Τελείωσε τη δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδωσιάδη. Μαθήτρια της Μάρως Θεοδοράκη. Συμμετείχε σε αφιέρωμα που έκανε ο Σταύρος Ξαρχάκος στο Μάνο Χατζιδάκη, στο Γκάζι. Το χειμώνα θα την απολαύσουμε στη Λυρική Σκηνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα