Παρασκευή, 1 Αυγούστου 2014

Το καλό το δέκα είναι η γυναίκα Σόφη Κωνσταντάκη.

Για τα αλάνια της δεκαετίας του 1980. Το καλό το δέκα είναι η γυναίκα, με τη Σόφη Κωνσταντάκη. Λοιπόν αλάνια με αυτό το τραγούδι και με αυτή την τραγουδίστρια πριν κάτι χρόνια τα σπάζαμε στα μπουζούκια και το χαιρόμασταν. Σαν τη δεκαετία του 80 δεν θα υπάρξει άλλη. Διασκέδαση χωρίς προβλήματα μέσα στην καλή χαρά.

 
 Το καλό το δέκα είναι η γυναίκα από εμάς γεννιόσαστε και μας παντρευόσαστε Το καλό το δέκα είναι η γυναίκα άντρες που δεν έχετε στην καρδιά σας μπέσα, έτσι μας χάσετε πόλεμος θα γίνει πόλεμος πυρηνικός στη ζωή σας δίνει θέλετε δε θέλετε δίπλα μας θα ζείτε είμαστε το είναι σας ότι και να πείτε.

  Το καλό το δέκα είναι η γυναίκα από εμάς γεννιόσαστε και μας παντρευόσαστε Το καλό το δέκα είναι η γυναίκα άντρες που δεν έχετε στην καρδιά σας μπέσα, έτσι μας χάσετε πόλεμος θα γίνει πόλεμος πυρηνικός στη ζωή σας δίνει θέλετε δε θέλετε δίπλα μας θα ζείτε είμαστε το είναι σας ότι και να πείτε. Δεν υπάρχει τίποτα από μας πιο πέρα άντρες μη ξοδεύετε λόγια του αέρα πρέπει να το νιώσετε και να το δεχτείτε χωριά μας δεν κάνετε και το θέμα κλείστε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα