Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013

Βαγγέλης Πανάτος ''Φέτος είναι η Χρονιά μου''

Ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με ενορχήστρωση που θυμίζει μεγάλες επιτυχίες της χρυσής δεκαετίας του '90. Το ''Φέτος είναι η Χρονιά μου'' είναι ένα χορευτικό κομμάτι σε στίχους Έλενας Μανιάτη και μουσική/ερμηνεία από τον ταλαντούχο Βαγγέλη Πανάτο.

Ζεστή, όμορφη φωνή με σαφείς επιρροές από τους κλασσικούς λα'ι'κούς μας ερμηνευτές, σπάνιο για σημερινό τραγουδιστή.

Φ.Δ Ωραίο τραγούδι. Μου αρέσει πολύ η ερμηνεία και ο στίχος, αλλά αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι που ρε παιδί μου δεν είναι σαν τα περισσότερα  σημερινά τραγούδια που όλα είναι κλώνοι και ακούς ένα τραγουδιστή να τα ( ερμηνεύει ) και προσπαθείς να τον αναγνωρίσεις ανάμεσα από δέκα που σου έρχονται στο μυαλό!  Θα πάει καλά!!

 

Στίχοι: Έλενα Μανιάτη Μουσική/Ενορχήστρωση: Βαγγέλης Πανάτος Προγραμματισμός: Ιωακέιμ Ασλανίδης Μπουζούκια: Νίκος Δεγερμετζόγλου Επιμέλεια Παραγωγής: Έλενα Μανιάτη Ε&Ε MUSIC  Στίχοι - Lyrics
Τόσα χρόνια στην σκιά σου έμαθα να ζω κοντά σου Τώρα λέω να τ'αλλάξω την ζωή μου να κοιτάξω... Φέτος είναι η χρονιά μου επιτέλους η σειρά μου Και θα κάνω το δικό μου μόνο για τον εαυτό μου !!! Φέτος είναι η χρονιά μου επιτέλους η σειρά μου Και θα κάνω το δικό μου δώρο για τον εαυτό μου !!! Τόσα χρόνια ζω για σένα ήσουν όμως ένα ψέμα Τώρα λέω να τ' αλλάξω την ζωή μου να κοιτάξω... Φέτος είναι η χρονιά μου επιτέλους η σειρά μου Και θα κάνω το δικό μου μόνο για τον εαυτό μου !!! Φέτος είναι η χρονιά μου επιτέλους η σειρά μου Και θα κάνω το δικό μου δώρο για τον εαυτό μου !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα