Παρτιτούρες για Πιάνο Αρμόνιο Μπουζούκι Κιθάρα

Το Partitoura.gr είναι το πρώτο νόμιμο site στην Ελλάδα με παρτιτούρες σε ηλεκτρονική μορφή PDF, για πιάνο, αρμόνιο, ακορντεόν, μπουζούκι, κιθάρα και χορωδία.

Ο μεγαλύτερος θησαυρός από παρτιτούρες

Έχεις ανάγκη από τη παρτιτούρα κάποιου τραγουδιού; Τότε μπαίνοντας στο Partitoura.gr θα βρεθείς σε έναν αληθινό επίγειο παράδεισο.

  
Αμέτρητες παρτιτούρες σε ηλεκτρονική μορφή PDF, για χορωδία, πιάνο, αρμόνιο, ακορντεόν, μπουζούκι και κιθάρα σε περιμένουν.
Το Partitoura.gr είναι το πρώτο νόμιμο site στην Ελλάδα, το οποίο περιέχει ένα πολύ σπάνιο αρχείο, από παρτιτούρες που αφορούν σπουδαία και διαχρονικά κομμάτια, πολλά εκ των οποίων δεν βρίσκονται διαθέσιμα στο εμπόριο.
  
Ακόμα όμως και σε αυτά των οποίων τις παρτιτούρες μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο το εν λόγο site κάνει τη διαφορά, αφού σε αντίθεση με τις παρτιτούρες του εμπορίου που προσφέρουν μόνο ένα πεντάγραμμο για τη φωνή και ένα για το κλειδί του Σολ εκείνο προσφέρει άλλο ένα πεντάγραμμο εκτός των δύο προαναφερθέντων  με το κλειδί του Φα.  
  
Άλλος ένας λόγος να προτιμήσετε το Partitoura.gr είναι ότι εγγυάται ότι όλες οι παρτιτούρες του είναι πλήρης, ποιοτικές, χωρίς λάθη και απλοποιήσεις, που ενδέχεται να αλλοιώσουν τη πραγματική εκτέλεση, την οποία και αποδίδουν με όλες τις λεπτομέρειες περιλαμβάνοντας όλους τους στίχους, συγχορδίες για κιθάρα, τις νότες του solo και της εισαγωγής (intro), κλειδί του Σολ, κλειδί του Φα, διφωνίες, τριφωνίες, ενδιαφέροντα "γεμίσματα", πλήρεις εισαγωγές και άλλα στοιχεία που κάνουν το αποτέλεσμα, εύκολο, πλούσιο και αληθινά ιδιαίτερο, αποδεικνύωντας τη προσεκτική δουλειά που έχει γίνει από το Partitouta .gr και τον σεβασμό του για τους εν δυνάμει πελάτες του.
  
Άλλο ένα σημαντικό πλεονέκτημα που σας προσφέρει, είναι η δυνατότητα επιλογής τονικότητας και επιπέδου, στις κατά παραγγελία παρτιτούρες, ενώ την ίδια στιγμή, σας απαλλάσσει από τον κόπο και το χρόνο που απαιτεί μία έρευνα σε σχετικά βιβλιοπωλεία, αφού μέσα σε λίγα λεπτά έχετε στα χέρια σας την παρτιτούρα που επιθυμείται, χωρίς να χρειαστεί να περάσετε τη πόρτα του σπιτιού ή του στούντιο σας.

  
Με τη παρουσία του Paypal να εγγυάται για την άριστη και ασφάλεια και λειτουργία των συναλλαγών σας, είτε αυτές επιλέξετε να γίνουν μέσο πιστωτικής είτε μέσο χρεωστική κάρτας το Partitoura.gr θα γίνει ο χρησιμότερος συνεργάτης σας.

Παίζετε πιάνο, κιθάρα, μπουζούκι, ντραμς, μπάσο ή τραγουδάτε σε χορωδία και ψάχνετε παρτιτούρες για γνωστά και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια;
Αγοράστε τώρα φθηνότερα στο Partitoura.gr ποιοτικές παρτιτούρες, βάζοντας στο καλάθι σας έναν από τους δύο εκπτωτικούς κωδικούς:

PARTITOURA15: έκπτωση -15% για αγορές άνω των 30 ευρώ
PARTITOURA30: έκπτωση -30% για αγορές άνω των 100 ευρώ

Παρτιτούρες από το Partitoura.gr


Γιώργος Μαργαρίτης Της γερακίνας γιος live


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα